There's no excuse to be bored. Sad, yes. Angry, yes. Depressed, yes. Crazy, yes. But there's no excuse for boredom, ever. (Viggo Mortensen)

neděle 29. března 2015

Problémy

Kde se shání pěkný látky? A jak jinak definovat kýženou barvu, než HTML kódem? Co udělá prodavačka, až jí ten HTML kód napíšu na papír?
Kde se shání ty správný boty - jinde než v tom obchůdku, kde jste je viděli, který byl tou dobou beznadějně zavřený a vy prostě nemáte žádnou možnost dostat se tam v otevírací době?
Kde se shání hezký, neobvyklý papíry? Počkat, jak se vlastně říká tomu typu materiálu, kterej jste si vysnili a vlastně nevíte, jestli se vůbec dá koupit v místech přístupných běžným smrtelníkům?

Pak se podíváte na novinové titulky a připadáte si jen a výhradně hrozně hloupě a sobecky, že si vůbec dovolíte mít takový nedůležitý a povrchní starosti.
A do adresního řádku místo zpravodajského webu vepíšete značku oněch spatřených bot a zkusíte to vytěsnit z hlavy.

4 komentáře:

  1. Chceš s něčím poradit? Látky a barvy, to je moje. Papíry taky miluji, ale už v nich tolik nejedu, jako v látkách. :-) Ž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za nabídku, ale ne, teď prostě musím najít čas a ošoupat nožičky v obchodech, jinak to nepůjde :-(

      Vymazat
    2. Látek je velký výběr na inernetu. Nemusíš šoupat nožičky, stačí prsty a oči. :-)

      Vymazat
    3. Myslela jsem, že bude potřeba konzultovat výběr látky se švadlenou... vypadá to, že švadlena projekt opustila, takže zpátky k rýsovacímu prknu.

      Vymazat